Industrieën

Een overzicht van de industrieën waarin we werkzaam zijn.

 

Industrieën

Zuivelindustrie

Zuivelproducten, zoals melk, baby- en kindervoeding, kwark, yoghurt, kaas, boter, melkpoeder en room spelen elke dag een essentiële rol in onze samenleving. Grote- en kleine productiebedrijven in de zuivelindustrie vertrouwen op onze ervaring en kennis.

Meer weten?

Bierbrouwerijen en drankenindustrie

Productiebedrijven in de brouwerijsector vertrouwen op onze ervaring en kennis op het gebied van service en onderhoud van platenwarmtewisselaars en pasteurs. De verkoop van bier, frisdrank en vruchtensap groeit elk jaar.

Meer weten?

Scheepvaartindustrie

In elke containerschip of vrachtschip tref je in de machinekamer meerdere platenwarmtewisselaars aan. Traditioneel zijn dit de LT,- HT en ME-LO koelers. WCR Field Service Engineers weten als geen ander hoe om te gaan met deze internationale sector en werkdruk.

Meer weten?

Offshore

WCR Benelux B.V. kent als geen ander de urgentie van storingen in deze sector op boorplatforms op de Noordzee. Voor platenwarmtewisselaars, zoals oliekoelers, is het van essentieel belang dat het perfect functioneert.

Meer weten?

Voedingsmiddelen

Productiebedrijven in de voedselverwerkende industrie in de Benelux vertrouwen op onze ervaring en kennis op het gebied van service en onderhoud van platenwarmtewisselaars, inclusief pasteurs en thermiseurs.

Meer weten?

Petrochemische industrie

Strenge regelgeving en stijgende energieprijzen domineren. Hier kan efficiënte warmteoverdracht van platenwarmtewisselaars de operationele kosten minimaliseren en de winstgevendheid vergroten.

Meer weten?

Zeevisserij

De zeevisserij bestaat voor een groot gedeelte uit de vangst van haring, kabeljauw, makreel en tonijn. In elke Trawler tref je in de machinekamer meerdere platenwarmtewisselaars aan. Traditioneel zijn dit de LT,- HT en ME-LO koelers.

Meer weten?

Tuinbouw

Tuinbouw of horticultuur is het op commerciële basis telen van groenten, eetbare paddenstoelen, fruit, bloemen, planten, bomen, bollen of bloembollenteelt. Energie- en vooral energieterugwinning worden in de nabije toekomst steeds belangrijker.

Meer weten?

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing is het reguleren van luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid in gebouwen. De toenemende behoefte aan geklimatiseerde omgevingen in gebouwen vergen veel energie.

Meer weten?

Bio-farmaceutische industrie

De biotech- en farmaceutische industrie stellen hoge eisen aan proces equipment, zoals platenwarmtewisselaars. Strenge regel- en wetgeving op het gebied van het produceren van geneesmiddelen is geen uitzondering.

Meer weten?

Energie

De energiesector is van vitaal belang en essentieel. Het vereist dus kwaliteit en betrouwbaarheid op elk niveau. De nieuwste filter- en verbrandingstechnologieën zorgen voor een uitstekend gebruik van de energiedragers en lage emissiewaarden.

Meer weten?

Maakindustrie

Fabrikanten maken fysieke goederen. Hoe deze goederen worden gemaakt, hangt af van het specifieke bedrijf en de bedrijfstak. De meeste fabrikanten gebruiken echter machines en industriële apparatuur om goederen te produceren voor algemeen gebruik.

Meer weten?